top of page

Deze klanten gingen u voor.

Inmiddels heeft Youngmade veel klanten blij kunnen maken met een uniek en duurzaam ontwerp. Zowel multinationals als kleine ondernemingen zijn u voor gegaan.

 

We zijn trots op elke samenwerking! 

google-cloud-logo-0.png
Joeff_jouw_design_1.webp
AS-Watson-Group-logo.png
1570010595639.jpg
logo-NMF-overijssel-kleur.png

Voor twee belangrijke projecten binnen A.S. Watson waren wij op zoek naar een creatief en innovatief bedrijf, die maatwerk kan leveren. YoungMade is betrokken en verbindt de jongeren die voor hen werken met de maatschappij. Voor ons een belangrijke voorwaarde, waardoor we uiteindelijk voor YoungMade hebben gekozen. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Beide ontwerpen zijn met zorg en aandacht gemaakt en hebben inmiddels een prominente plek in onze organisatie gekregen.

Anouk Lagerweij - A.S. Watson

Samenwerkingspartner Joeff

Het begon klein, maar inmiddels zijn we de vaste productiepartner van Charlotte en Karlijn, de creatieve ondernemers die Joeff hebben opgestart. Joeff is een bedrijf gespecialiseerd in handgetekende lijnportretten, zowel voor bekende kunstwerken zoals 'Het meisje met de parel' als gepersonaliseerde foto's. Een trendsetter op het gebied van home design. Inmiddels hebben ze zich zelfs gevestigd in ons pand wat voor een effectieve en gezellige samenwerking zorgt. 

Nieuwsgierig geworden naar de prachtige ontwerpen die onze lasermachine uitsnijdt? Neem eens een kijkje op hun website www.joeff.nl of Instagram via joeff_design

bottom of page