top of page

Portfolio

In de afgelopen jaren hebben we heel wat klanten geholpen aan een uniek en duurzaam ontwerp. We produceren voor zowel multinationals als kleinere ondernemingen. 

Google Cloud Awards

googleee.JPG

01

Google Cloud Benelux had voor hun evenement in december 2022, zes awards nodig en vroeg Youngmade om deze aan te leveren. Met veel plezier is er aan deze prachtige en duurzame awards gewerkt. 

02

Vuurkracht

Een terugkerende klant is het bedrijf Travers Welzijn. Deze stichting heeft het programma 'Vuurkracht' voor jongeren opgesteld om  te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde van dit traject krijgen de jongeren een schildje uitgereikt die gemaakt is bij Youngmade. 

vuurkracht-emblemen.jpg

A.S. Watson

TP222166.JPG

03

Het moederbedrijf van Kruidvat en Trekpleister kwam met de vraag of wij een duurzame fakkel konden ontwerpen die tijdens een event symbolisch doorgegeven zou worden. Van een oude tafelpoot is de fakkel gemaakt en de vlammen zijn uitgesneden met onze lasersnijmachine.

DSC01826.JPG

04

SKBN

De Stichting Kennisalliantie Bedrijventerreinen Nederland (SKBN) heeft deze wisseltrofee laten ontwerpen door Freek. De trofee is volledig gemaakt van circulair verkregen hout.

Joeff.
Samenwerkingspartner

MelkmeisjezwartsfeerfotoJoeff_1024x1024_2x.webp

05.

Sinds een jaar werken we samen met Charlotte en Karlijn van Joeff.nl. Dit is een fijne samenwerking waar met veel energie en enthousiasme wordt gewerkt aan de mooiste producten. Onze lasersnijder draait heel wat uurtjes om hun designs uit te snijden. 

bottom of page